
האמת? אנחנו לא רוצים שתכנסו לכאן, אלא אם אתם צריכים. ו"צריכים", זה אומר שאתם או היקרים לכם עומדים לצאת למסע הפרידה.
ריכזנו כאן מידע מהותי שיעזור לכם להיפרד כמו שאתם רוצים, כמו שחשוב לכם, כמו שמגיע לכם. מבירוקרטיות וטופסולוגיות ועד המילים האחרונות שתרצו להשאיר.
אז כמו שאתם כבר מבינים, בחלאס לא רק מדברים. אנחנו עסוקים בכל יום בחיים של צעירים חולים. אנחנו דואגים להציף את הצרכים הייחודים שלהם לסדר היום הציבורי והפוליטי, ומחפשים דרכים חדשות לעזור בהתמודדות עם המחלה ועם ההחלמה.
אנחנו גם מאמינים שלחברים המרכיבים את הקהילה שלנו, יש את היכולת להבין טוב יותר "מה כואב לנו" ולהציע פתרונות מדויקים יותר. אנחנו מאמינים שמסורטנים ומחלימים שחוו וחווים על בשרם את אותם קשיים, יכולים לתרום יותר, לשנות באמת, וליזום למען הקהילה. אנחנו, קוראים לזה "חבר מבריא חבר" ואתם, יותר ממוזמנים להצטרף לעשייה בכל דרך שתבחרו: מייזום פרויקט והפקתו בעזרתנו, ועד השתתפות בו ושיתוף בחוויה שלכם.
והפעם: נפגשים בזום
הצורך:
הצורך שלנו להיפגש, לדבר, לצחוק, לבכות, להתייעץ, לשאול, לצרוך מידע ולדעת שאנחנו לא לבד, לא השתנה גם בתקופה שבה כל העולם התחיל לשמור על ריחוק חברתי ולתקשר בזום.
הפתרון:
מפגשי זום חד פעמיים בנושאים שונים הנוגעים להתמודדות עם סרטן בצעירים.
איך זה עובד?
מפעם לפעם מתקיים מפגש זום בנושא כלשהו, המועבר ע״י מומחה, לרוב חבר קהילה. במקביל מתקיימים לעיתים מפגשי ״כל ה-ZOOM עליי״ בהם חבר קהילה משתף בסיפור הייחודי לו, במפגש אינטימי ופתוח לשאלות. עד כה התקיימו מפגשים בנושאים:
תזונה וסרטן
מיניות
הורות וסרטן
זוגיות
פחד מוות
זכויות בביטוח הלאומי
זכויות בתחום התעסוקה
אני רוצה להשתתף במפגש זום >> טופס הרשמה
הפרטים הטכניים:
המפגשים מתקיימים עפ״י צורך ודרישה ופתוחים לכולם.
פרסום אודות המפגש עולה ברשתות החברתיות, אבל הדרך הטובה ביותר לדעת מה קורה
הוא להירשם בטופס ההצטרפות ואנחנו כבר נעדכן אתכם כשיתקיים מפגש.
אני רוצה להשתתף במפגש זום >> טופס הרשמה
כל החזרה הזאת ל"שגרה" לא פשוטה בכלל, ואנחנו מדברים על זה ומחפשים דרכים לעזור אחד לשני כאן,...
אז כמו שאתם כבר מבינים, בחלאס לא רק מדברים. אנחנו עסוקים בכל יום בחיים של צעירים חולים....