האמת? אנחנו לא רוצים שתכנסו לכאן, אלא אם אתם צריכים. ו"צריכים", זה אומר שאתם או היקרים לכם עומדים לצאת למסע הפרידה. ריכזנו כאן מידע מהותי שיעזור לכם להיפרד כמו שאתם רוצים, כמו שחשוב לכם, כמו שמגיע לכם. מבירוקרטיות וטופסולוגיות ועד המילים האחרונות שתרצו להשאיר.
יונתן לב ארי, 34, מחלים מלוקמיה וחבר קהילת חלאסרטן.
״חזרתי לטפס אחרי 7 שנים. הטיפוס היה מרכיב מהותי בחיי עד שנגדע באיבו בעקבות הסרטן.
לאחר שיקום גופני ממושך החלטתי לחזור לטפס למרות (ואולי בזכות) כל המגבלות הפיזיות. למדתי בדרך שהריפוי מגיע בעיקר בזכות החלטה, נחישות ולקיחת אחריות אישית על המסע שלי.
בעזרת הטיפוס נצא מעט מאזור הנוחות, נפגוש את הקשיים וגם המון הצלחות״
אימון/שני אימונים בשבוע: טיפוס ותנועה, במחזורים של חודשיים.
למי זה מתאים: צעירות וצעירים בטיפולים / מחלימים / כרוניים.
קבוצות טיפוס בלבד:
📍תל אביב בהובלת בלה– קיר טיפוס אייזק
ימי שני 17:15-19:15
📍חיפה בהובלת סתו – קיר טיפוס הבולדר
ימי רביעי 17:00-18:30
📍פתח תקווה בהובלת איה– קיר טיפוס ונגה
ימי שלישי ב-18:30-20:00
*המפגשים בעלות של דמי רצינות למחזור של חודשיים – 150 ש"ח
תנועה + טיפוס
📍ירושלים עם אמיר
מתאמנים בימי רביעי בין 19:25-20:25 בגן השחר (בית הכרם) ובחורף ב"לייטריקס" גבעת רם
מטפסים בימי שישי בין 11:00-12:00 בקיר טיפוס alle (תלפיות)
📍פרדס חנה עם יונתן
מתאמנים ביום שני בשעה 20:30 בקיר טיפוס "טוטם", הערער 1 פרדס חנה
וביום חמישי בשעה 20:30 בסטודיו "מיי טיים" – בצמוד לקיר הטיפוס.
*המפגשים בעלות של דמי רצינות למחזור של חודשיים – 200 ש"ח
נרשמים לפעילות כאן > >> טופס הרשמה


נרשמים לפעילות כאן > >> טופס הרשמה
אז כמו שכבר הבנתם.ן, בחלאס לא רק מדברים. אנחנו עסוקים בכל יום בחיים של צעירים.ות חולים.ות. אנחנו דואגים להציף את הצרכים הייחודים שלהם לסדר היום הציבורי והפוליטי, ומחפשים דרכים חדשות לעזור בהתמודדות עם המחלה ועם ההחלמה.
אנחנו גם מאמינים שלחברים.ות המרכיבים את הקהילה שלנו, יש את היכולת להבין טוב יותר "מה כואב לנו" ולהציע פתרונות מדויקים יותר. אנחנו מאמינים שמסורטנים ומחלימים שחוו וחווים על בשרם את אותם קשיים, יכולים לתרום יותר, לשנות באמת, וליזום למען הקהילה. אנחנו, קוראים לזה "חבר מבריא חבר" ואתם, יותר ממוזמנים להצטרף לעשייה בכל דרך שתבחרו: מייזום פרויקט והפקתו בעזרתנו, ועד השתתפות בו ושיתוף בחוויה שלכם.
מחזירים ומחזקים את השליטה על הגוף, משפרים את הדימוי העצמי, מעניקים תחושת מסוגלות והצלחה פיזית ורגשית, מגדילים את מעגל החברים ומכירים צעירות וצעירים כמוני ע״י מפגשי תנועה מגוונים ואימוני טיפוס בהנחיה מקצועית.
אז כמו שכבר הבנתם.ן, בחלאס לא רק מדברים. אנחנו עסוקים בכל יום בחיים של צעירים.ות חולים.ות. אנחנו...
אז כמו שכבר הבנתם.ן, בחלאס לא רק מדברים. אנחנו עסוקים בכל יום בחיים של צעירים.ות חולים.ות. אנחנו...
אז לפני הכל, הרמות לחברות הקהילה: ענת שפירא, הדר דרורי וחירות חלמיש, שהרימו את התוכנית המטורפת הזו...