
האמת? אנחנו לא רוצים שתכנסו לכאן, אלא אם אתם צריכים. ו"צריכים", זה אומר שאתם או היקרים לכם עומדים לצאת למסע הפרידה.
ריכזנו כאן מידע מהותי שיעזור לכם להיפרד כמו שאתם רוצים, כמו שחשוב לכם, כמו שמגיע לכם. מבירוקרטיות וטופסולוגיות ועד המילים האחרונות שתרצו להשאיר.
זוהי דוגמא מצויינת לאפשרות שלנו "להבריא" מאכלים אהובים ולהפוך אותם ליותר מזינים ונכונים לגוף לשנו. תוספות חשובות וטעימות של קישואים ושפע של עלים ירוקים, והשימוש בתפוחי האדמה הלא קלופים מכניס לתבשיל הזה שפע של סיבים, ויטמינים ופיטוכימיקלים (האם ידעתם שחצי מכמות הסיבים מסתתרת בקליפות?) וכך הופך הפירה ממאכל שחיתות למאכל בריאות. תוספת נהדרת לקציצות טופו ברוטב עגבניות (חפשו את המתכון באתר ;))
מה צריך?
איך מכינים?
1. מניחים את תפוחי האדמה בסיר עם מי מלח, מרתיחים, מכסים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים. מוסיפים לסיר את הקישואים, מבשלים כ-5 דקות נוספות ומסירים מהאש. מסננים ושומרים 1 כוס ממי הבישול בצד.
2. מועכים את תפוחי האדמה והקישואים בממחה ידני עד לקבלת פירה תוך כדי הוספת נוזלי הבישול ושמן הזית לסירוגין עד לקבלת מחית במרקם די גס וגושי.
3. במחבת חמה עם 2 כפות מים ושמן זית מאדים את עלי הקייל. מכסים ומבשלים 2¬-3 דקות עד שהעלים מתרככים.
4. מוסיפים לפירה את התבלינים ואת עלי הקייל המבושלים ומערבבים.
5. מעבירים לקערה, מזלפים מעל שמן זית, מפזרים קליפת לימון ואם רוצים מגררים מעל גבינת פרמזן. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
טעים לדעת!
בתיאבון!
בעשורים האחרונים מקובלת הגישה כי יש קשר הדוק ורב מנגנונים בין אוכלוסיית החיידקים שחיים במערכת העיכול שלנו...
קציצות טופו ברוטב עגבניות הן גיוון מצוין, ובעיקר בריא וטעים. אם יש ברשותכם מעבד מזון ההכנה תהיה...
עלים ירוקים מבושלים כגון תרד, מנגולד וקייל מובילים את רשימת הירקות הדחוסים תזונתית – כלומר מלאי חומרים...