אזהרה

האמת? אנחנו לא רוצים שתכנסו לכאן, אלא אם אתם צריכים. ו”צריכים”, זה אומר שאתם או היקרים לכם עומדים לצאת למסע הפרידה.
ריכזנו כאן מידע מהותי שיעזור לכם להיפרד כמו שאתם רוצים, כמו שחשוב לכם, כמו שמגיע לכם. מבירוקרטיות וטופסולוגיות ועד המילים האחרונות שתרצו להשאיר.

22

מריה אורי צולימוב

סיימתי טיפולים!

אביה דביר

סיימתי טיפולים!

תהילה לב

סיימתי טיפולים!

יאנה מרגולין

סיימתי טיפולים!

מרטיו

סיימתי טיפולים!

מיטל לפלר

סיימתי טיפולים!

גולאן

סיימתי טיפולים!

זוייב מריה

סיימתי טיפולים!

עדן בריל

סיימתי טיפולים!

ורד יוהל

סיימתי טיפולים!

טל ברוך

סיימתי טיפולים!

יובל

סיימתי טיפולים!

גלית גולן

סיימתי טיפולים!

ידידיה רוזנברג

סיימתי טיפולים!

סלי

סיימתי טיפולים!

אורן אנצו

סיימתי טיפולים!

רועי סמוכיאן

סיימתי טיפולים!

אסף

סיימתי טיפולים!

אייל יונגר

סיימתי טיפולים!

מאיה

סיימתי טיפולים!

לירן

סיימתי טיפולים!

רעות

סיימתי טיפולים!

סיימת טיפולים?

סיימת טיפולים? צלצל בפעמון!

העלאת תמונה

תזונה

שרון בר גיל | 2019 ,29 ינואר

גרנולה אפויה למחצה

כבר שנים ששבועות מזוהה בעיקר עם גבינות אבל ביננו? הסיפור של שבועות הוא קצת יותר רחב מחג החלב והפחמימות. אז כמו שאנחנו אוהבים, יצאנו מהקופסה והבאנו מתכון שהוא כולו ביכורי הארץ הזאת: גרנולה ביתית אפויה למחצה שמכילה גם פירות טריים ופסיפלורה (ואם אתם רוצים, אתם תמיד יכולים להוסיף גם יוגורט כבשים / עזים).

מה צריך (2 מנות)?

2 תמרים קטנים מגולענים או 1 תמר מג’הול

רבע כפית אבקת קינמון משובחת

1 כוס חלב קוקוס או חלב שקדים ביתי (אפשר גם מים)

1 כף פולי או שבבי קקאו נא RAW

1 כף אבקת קקאו 100% (לא אבקת שוקו!)

2 אגוזי ברזיל או 8 אגוזי קשיו (אפשר להחליף בשקדים)

1 בננה בשלה

איך מכינים?

מערבבים דבש או מייפל עם שמן קוקוס (בחורף כשהשמן קוקוס מתקשה – מחממים מעט על אש נמוכה,

עד שהשמן נמס).

מרפדים תבנית אפיה גדולה בנייר אפיה, ומחממים את התנור ל 150°.

בקערה גדולה מניחים שיבולת השועל ותערובת האגוזים ומערבבים פנימה את תערובת הדבש והשמן.

כשמעורבב היטב – שופכים את התערובת לתבנית אפיה שטוחה.

אופים בתנור, במשך כ-20 דקות, או עד ששיבולת השועל מזהיבה מעט

מוציאים מהתנור, מקררים ומערבבים פנימה את כל שאר החומרים.

כל הטוב הזה יישמר, בכלי סגור היטב במקרר, למשך 3-4 שבועות.

חגרנולה שמח! 

כתבות נוספות בנושא

גרגירי כוסמין עם בצל, גזר ועשבי תיבול

March 23, 2019

החורף הוא זמן מצוין לאכול יותר דגנים – מקרקעים, מזינים ומחממים את הגוף. צריכה קבועה של דגנים...

סלט כרוב ורימונים

ראש השנה הוא זמן של התחלות חדשות, ועוד הזדמנות לאפשר לעצמינו לאכול קצת יותר בריא בשנה הקרובה....

רול אבוקדו ועדשים עם רוטב פלפלים חריף

זוהי מנה קיצית, קלילה וטעימה שמתאימה למזג האוויר הלוהט ששורר עכשיו בחוץ. אין צורך בבישול וחימום, ויש...